ივლ 04, 2013 კერძები ფრინველის ხორცით, პირველი თავი კერძები, სუპები
მასალა:
• 500 გრ ქათმის ფილე;
• 400 გრ მდნარი ყველი;
• 150 გრ ბრინჯი;
• 400 გრ კარტოფილი;
• 150 გრ სტაფილო;
• 150 გრ ხახვი;
• მარილი, წიწაკა და მწვანილი გემოვნებით;
მომზადება:
ქათმის ფილეს დავასხათ 3ლ წყალი, დავაყაროთ მარილი, წიწაკა და ვხარშოთ მომზადებამდე(20წთ ადუღებიდან).
რომ მოიხარშება ამოვიღოთ ფილე და ბულიონი ჩავყაოთ ბრინჯი და ვხარშოთ 10 წუთით.
ხახი დავჭარათ წვრილად. სტაფილო გავხეოთ სახეხზე. კარტოფილი გავასუფთაოთ, დავჭრათ კუბიკებად.
ხორცი დავჭრათ მნომცრო ნაჭრებად, ბულიონს დავუმატოთ კარტოფილი.
დავუმატოთ ხახვი, სტაფილო და ვხარშოთ 5-7 წუთით. შემდეგ დავუმატოთ ხორცი და ვხარშოთ კარტოფილის მოხარშვამდე,
ბოლოს დავუმატოთ მდნარი ყველი კარგად ავურიოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. სუფრაზე მიტანის წინ კი მოვაყაროთ მწვანილი.
გემრილად მიირთვით 🙂
ოქტ 28, 2016
სექ 25, 2015
თებ 28, 2014
თებ 26, 2014
ოქტ 25, 2017
ოქტ 25, 2017
ოქტ 05, 2017
ოქტ 04, 2017
ოქტ 25, 2017
მომზადების წესი:...ოქტ 25, 2017
ინგრედიენტები: 1 კილო...სექ 28, 2017
ინგრედიენტები:...სექ 28, 2017
ინგრედიენტები: შინდის...სექ 28, 2017
ინგრედიენტები: სოკო 500...სექ 28, 2017
ინგრეიდენტები:...ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები:...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ...სექ 27, 2017
ინგრეიდიენტები: 300...სექ 27, 2017
ინგრეიდენტები: 1 თავი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტები: 500...სექ 27, 2017
ინგრეიდენტები: 1...