აპრ 01, 2014 მეორე თავი კერძები, ფხალეული
საჭირო მასალა:
მომზადების წესი:
სატაცური კარგად გარეცხეთ, აადუღეთ მარილწყალი ჩაყარეთ სატაცური და 10-15 წუთი ხარშეთ, შემდეგ გადაავლეთ ცივი წყალი და გადაიტანეთ საწურზე ისე რომ გადაჭრილი ბოლოები ქვევით მოაქციოთ, რათა კარგად დაიწუროს.
ნიორი დანაყეთ, სტაფილო და ყველი დახეხეთ მსხვილ სახეხზე.
კვერცხი გათქვიფეთ, დაამატეთ 150 გრ. დაჭრილი სატაცური, გახეხილი სტაფილო და ყველი, ნიორი, შაზავეთ მარილით და პილპილით.
ტაფა დადგით ცეცხლზე დაადეთ კარაქი, დაასხით გათქვეფილი კვერცხი ბოსტნეულთან ერთად, ზემოდან მოსართავად დალაგეთ დარჩენილი სატაცურის ღერები და დატოვეთ ცეცხლზე 8-10 წუთის მანძილზე.
სექ 20, 2017
სექ 18, 2017
სექ 01, 2014
აპრ 01, 2014
ოქტ 16, 2017
ოქტ 16, 2017
ოქტ 16, 2017
ოქტ 04, 2017
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პამინდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...