თებ 11, 2014 პირველი თავი კერძები, სუპები
საჭირო მასალა:
1კგ ძროხის ხორცს დავასხათ 3 ლიტრა წყალი, შევდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ ხუფდხურულ ქვაბში. რამდენიმე ხნის შემდეგ ჩავუშვათ ქვაბში ოხრახუშისა და ნიახურის დაფხეკილი ძირები და ერბოში მოხრაკული 100გრ ხახვი. ცალკე შევამზადოთ მჟაუნასა და ისპანახის ფაფა, რომელიც ასევე ჩავუშვათ სუპში. თეფშებზე დასხმისას თიითოეულ თეფშზე დავუმატოთ თხელ ფენებად დაჭრილი მაგრად მოხარშული კვერცხი ან რძე და კვერცხში ამოვლებული და ერბოში შემწვარი თეთრი პურის ნაჭრები.
სექ 28, 2017
ოქტ 13, 2015
მარ 27, 2014
თებ 11, 2014
ოქტ 25, 2017
ოქტ 25, 2017
ოქტ 04, 2017
სექ 28, 2017
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...