აპრ 01, 2014 მეორე თავი კერძები, სალათები, სამარხვო კერძები, სამარხვო კერძები, სამარხვო-სალათები
საჭირო მასალა:
მომზადების წესი:
კარტოფილი მოვხარშოთ კანიანად, რომ მოიხაშება გადავავლოთ ცივი წყალი და გავფცქვნათ.
მწვანე ხახვი და მწვანილები კარგად გავრეცხოთ და დავჭრათ.
კარტოფილი დავჭრათ მსხვილად, მოვაყაროთ მწვანილები, შევაზავოთ მარილ-პილპილით და დავასხათ ზეთი.
სურვილიოსამებრ მოვასხათ ძმარიც.
შეგვიძლია სალათას დავუმატოთ წიწმატი და კამა.
სექ 15, 2017
ოქტ 13, 2015
ოქტ 13, 2015
ოქტ 13, 2015
ოქტ 16, 2017
ოქტ 16, 2017
ოქტ 04, 2017
სექ 27, 2017
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...