ივლ 31, 2015 მურაბები
ხურმის ჯემი
მასალა:
მწიფე გახეხილი ხურმა 3 ჭიქა
შაქარი 2 ჭიქა
ლიმონის წვენი 30 მლ.
ლიმონის ცედრა 2 ჩ/კ.
მომზადება:
გახეხილ ხურმას დავამატოთ შაქარი და გავაჩეროთ ოთახის ტემპერატურაზე 3 საათით,
შემდეგ გადავიტანოთ ქვაბში დადავდგათ გაზქურაზე, დროდადრო ვურიოთ, გავაჩეროთ
დაბალ ტემპერატურაზე, არ მივიყვანოთ ადუღებამდე 15–20 წუთის განმავლობაში.
გადმოვდგათ გაზქურიდან, დავამატოთ ლიმონის წვენი და ცედრა,
ფრთხილად ავურიოთ და ჩავასხათ ქილაში.
ივლ 31, 2015
ივლ 31, 2015
ივლ 31, 2015
ივლ 31, 2015
ივლ 15, 2015
ივლ 15, 2015
ივლ 15, 2015
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...