ივნ 21, 2016 დესერტი, ნამცხვრები
საჭიროა:
400 გ. ხაჭო;
200 გ. არაჟანი;
1 ქილა დაკონსერვებული ანანასი;
0,5 გ. ანანასის წვენი;
25 გ. ჟელატინი;
ნახევარი ქილა შესქელებული რძე(“სგუშონი”);
ვანილი და ქიშმიში, გემოვნების მიხედვით.
მომზადება:
1. ჟელატინს ვალბობთ ანანასის წვენში, დაახლოებით 1 სთ.;
2. როდესაც იგი შესქელდება, დაბალ ცეცხლზე ვდგამთ და ვურევთ, მაგრამ ადუღებას არ ვაცდით;
3. ხაჭოს ვთქვეფთ არაჟანთან, შესქელებული რძესთან და ვანილთან ერთად ბლენდერში;
4. ვამატებთ გაციებულ ჟელატინსა და კუბიკებად დაჭრილ ანანასს;
5. ვასხამთ პატარა ან ერთ დიდ ფორმაში და ვდგამთ მაცივარში რამდენიმე საათით, სანამ ბოლომდე არ გაცივდება.
მარ 16, 2014
ოქტ 05, 2017
ოქტ 02, 2017
თებ 11, 2017
ოქტ 28, 2016
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...