ოქტ 16, 2017 სალათები, ფხალეული
ინგრედინეტები:
1 კილოგრამი პომიდორი
ნიგოზი 200 გრამი
ხახვი 2-3 თავი
ნიორი 1-2 კბილი
ქინძი 50 გრამი
ოხრახუში
მომზადების წესი:
პატარა ზომის მაგარ პომიდვრებს მოაჭერით თავები, გამოაცალეთ გული,ეცადეთ
კანი არ დაუზიანოთ, დაამხეთ ფიცარზე დასაწრეტად. გატარებული ნიგოზი, გემოვნებით
მარილი ქინძი, ნიორი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, ოხრახუში, წითელი და შავი პილპილი,
ღვინის ძმარი,სულ ცოტა წყალი.ამ ნიგვზის ნაზავით გამოტენეთ პომიდვირს გული ,დააწყვეთ
სინზე,მოასხით ნიგვზის ზეთი.
ოქტ 16, 2017
ოქტ 16, 2017
სექ 27, 2017
სექ 27, 2017
სექ 27, 2017
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...