ოქტ 25, 2017 კერძები ღორის ხორცით
ინგრედიენტები:
4 ნაჭერი ხორცი
4 კვერცხი
ფქვილი
მარილი
პილპილი
პამინდორი
მომზადების წესი:
4 ნაჭერი ხორცი კარგად დაბეგვეთ. მოაყარეთ მარილი,პილპილი, და ამოავლეთ ფქვილში,
4 კვერცხი კარგად ათქვიფეთ და მოაყარეთ მარილი.ამ მასაში ამოავლეთ და შეწვით შნიცელი
ორივე მხრიდან 4-4 წუთი.შემდეგ დარჩენილი კვერცხის მასა გადაასხით ხორცს და სუფრაზე
გატანის წინ მორთეთ დაწრილი პამინდორი.
სექ 28, 2017
სექ 18, 2017
სექ 15, 2017
სექ 13, 2017
ოქტ 04, 2017
ოქტ 04, 2017
მარ 09, 2014
თებ 24, 2014
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...