სექ 28, 2017 სუპები
ინგრედიენტები:
შინდის ჩურჩა – 300 გრამი
ხახვი – 2-3 თავი
ნიგოზი – 200 გრამი
სიმინდის ფქვილი – 2-3 სუფრის კოვზი
მწვანილი, მარილი – გემოვნებით
მომზადების წესი:
გარჩეული და სუფთად გარეცხილი შინდის ჩურჩა მოვათავსოთ მომინანქრებულ ქვაბში, დავასხათ
წყალი და დავდგათ მოსახარშად. როდესაც ადუღდება ჩავამატოთ დაკეპილი ხახვი და შინდის წვენში
გახსნილი სიმინდის ფქვილი. ათი წუთი დუღილის შემდეგ გადმოვდგათ და შევაზავოთ წმინდად
დანაყილი ნიგოზით, ახალი ქინძჳთ, კამით, ოხრახუშით, მარილით. სუფრაზე მივიტანოთ ულუფის
ღრმა ჭურჭლით ,ზემოდან მოვაყაროთ დაკეპილი ახალი კამა და ოხრახუში.
ოქტ 25, 2017
ოქტ 25, 2017
სექ 28, 2017
სექ 28, 2017
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...