სექ 28, 2017 კერძები საქონლის ხორცით
ინგრეიდენტები:
ძროხის ხორცი 1 კილოგრამი
ხახვი 400 გრამი
ყველი 500 გრამი
მაიონეზი 2 ქილა
მომზადების წესი:
სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და საბეგვით ან დანით კარგად
დავბეგვოთ.თუნუქის ფურცელზე დავაწყოთ ერთ წყებად დაბეგვილი ხორცი,ზემოდან დავაყაროთ
რგოლებად ან ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი,
შემდეგ დავაწყოთ თხლად დაჭრილი ,მაგარი, ნაკლებმარილიანი ყველი (შვეიცარული, სულგუნი),
ისე რომ ხახვი დაიფაროს, ზემოდან გადავასხათ მაიონეზი, შევდგათ აირღუმელში, შევწვათ,სანამ
ზემოდან არ შეწითლდება.
თებ 11, 2014
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...