ოქტ 16, 2017 ცომეული
მომზადება:
ღერღილი კარგად უნდა გადარეცხოთ ისე,რომ ღერღილიან წყალს ქატო აღარ მოადგეს თავზე.
შედგით ნელ ცეცხლზე და ადუღეთ მოხარშვამდე.შემდეგ ხის კოვზით ჩააზილეთ ცოტ-ცოტა ფქვილი,
სწრაფად უნდა ჩაქაზილოთ,რომ არ ჩაიკორძოს, ბოლოს მოუსწორეთ ზედაპირი და დაასხით ნახევარი
ჭიქა წყალი.გააჩერეთ ისევ ნელ ცეცხლზე და ადუღეთ.მერე გემო გასინჯეთ, როცა ფვილის გემო
დაიკარგება ღომი მზად არის,გადმოიღეთ და ისევ ჩაზილეთ.გემრიელად მიირთვით
სექ 18, 2017
ივნ 15, 2016
ივნ 15, 2016
ივნ 15, 2016
სექ 25, 2017
სექ 20, 2017
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...