სექ 28, 2017 კერძები საქონლის ხორცით
ინგრედიენტები:
საქონლის ან ცხვრის ხორცი 500 გრამი
1 ჭიქა ბრინჯი
2 თავი ხახვი
2 ცალი სტაფილო
ზეთი
მარილი,პილპილი სუნელები გემოვნებით
მომზადების წესი:
ცხვრის ან საქონლის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილ ხახვთან
ერთად.ხორცი რომ დარბილდება,დავამატოთ მსხვილად დახეხილი სტაფილო და ვშუშოთ სანამ
სტაფილო ფერს შეიცვლის.შემდეგ დავამატოთ მარილი,შავი წიწაკა,ცოტა ყვითელი ყვავილი,
უცხო სუნელი და 5ჭიქა წყალი.რომ წამოდუღდება ჩავყაროთ ბრინჯი.სანამ წყალი დაშრება ერთხელ
ამოვურით და ზემოდან ჩავარჭოთ 4-5კბილი ნიორი.დაველოდოთ წყლის დაშრობს და ფლავიც
მზად არის.
სექ 28, 2017
სექ 28, 2017
სექ 28, 2017
სექ 28, 2017
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...