ოქტ 28, 2016 დესერტი, ნამცხვრები
მომზადება:
კვერცხი და შაქარი ავთქვიფოთ.დავუმატოთ მაწონი, ვანილი. სოდა / ძმრით და ფქვილი, ცომი
უნდა იყოს არაჟნის სისქის. დავასხათ ცხიმ წასმულ პერგამენტიან საცხობ ფირფიტაზე.
შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად 180 გრადუსზე.
როცა გამოცხვება გადმოვაბრუნოთ გამომცხვარი ფირფიტა და მოვაცალოთ პერგამენტის
ქაღალდი. წავუსვათ ჯემი და გადავახვიოთ რულეტი. შევახვიოთ ჩაის ტილოში 20 წუთი (რომ
ჩარბილდეს). მოვაცილოთ ჩაის ტილო და ზემოდან მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
ოქტ 05, 2017
ოქტ 02, 2017
თებ 11, 2017
ოქტ 28, 2016
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...