ოქტ 16, 2017 ცომეული
მომზადება:
წვრილად გაცრილი ფქვილი მოზილეთ ნელთბილ წყალში ისე, რომ ცომი ოდნავ თხელი იყოს.
გააჩერეთ 5-10 წუთი.ცომი შესქელდება შემდეგ ისევ მოზილეთ კარგად,დაისველეთ ხელი და
მოაგუნდავეთ ცომი ხელში, ისე რომ არ გადმოიფანტოს.დასდეთ ცხელ ოდნავ ცხიმწასმულ
ტაფაზე,გააბრტყელეთ და ნაპირები მოულამაზეთ. დაახურეთ ტაფას სახურავი.როცა ზედაპილი
მოუშრება , ტაფა შეარხიეთ.თუკი მჭადი თავისუფლად ამოძრავდება გადმოაბრუნეთ და მეორე
მხრიდან გამოაცხვეთ.
სექ 25, 2017
სექ 20, 2017
სექ 18, 2017
ივნ 15, 2016
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...