ივლ 31, 2015 მურაბები
ლიმონის და მანგოს მურაბა
მასალა:
ლიმონი 2ც.
მანგო 400გრ.
წყალი 0.5 ლ.
შაქარი 400გრ.
ყავისფერი შაქარი 2 ს/კ.
ვანილი დანის წვერით.
მომზადება:
ლიმონი გავრეცხოთ და 2 წუთით ჩავდოთ ადუღებულ წყალში.შემდეგ დავჭრათ ნახევარმთვარისებურად
ისე რომ კანს არ ვაცლით,ცივ წყალში ჩავაწყოთ ლიმონი, დაჭრილი მანგო, დავაფაროთ თავზექვაბს და
ვადუღოთ დაბალ ტემპერატურაზე დაახლოვებით 30წუთი, შემდეგ დავამატოთ შაქარი და ვხარშოთ
დამატებით 1 საათი(ან სანამ არ მოიხარშება).
ივლ 31, 2015
ივლ 31, 2015
ივლ 31, 2015
ივლ 31, 2015
ივლ 15, 2015
ივლ 15, 2015
ივლ 15, 2015
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...