ოქტ 25, 2017 თევზეული
ინგრედიენტები:
1 კილო თევზი
350 გრამი ხახვი
წითელი წიწაკა
მომზადება:
1 კილო თევზს მოაყარეთ მარილი.350 გრამი ხახვი დაჭეროთ ალყა-ალყა,მოხრაკეთ ცხიმში,
შეაზავეთ წითელი წიწაკით.ღრმა ტაფაში ჩაადნეთ ცხიმი,მოათავსეთ მოხრაკული ხახვის ნახევარი,
ზემოდან თევზის ნაჭრები მათზე და დარჩენილი ხახვი.შედგით ღუმელში.მზა თევზს მოასხით
ზემოდან სოუსი: მომზადება წესი: 2 სუფრის კოვზი კარაქი, 2 კვერცხის გული,125 გრამი არაჟანი
და ლიმონის წვენი კარგად აურიეთ ერთმანეთში.
ოქტ 25, 2017
ოქტ 25, 2017
სექ 15, 2017
ივლ 31, 2015
ოქტ 25, 2017
სექ 15, 2017
ივლ 19, 2015
მარ 09, 2014
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...