ივლ 19, 2015 თევზეული, კონსერვები
მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:
200 გრ. თევზი, 50 გრ. ზეთი, 25 გრ. ნიგოზი, 15 გრ. ქიშმიში, 100 გრ. პომიდორი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადების წესი:
გასუთავებულ, ირიბად დაჭრილ თევზს წაუსვით მარილი, წიწაკა, დადეთ ღრმა ტაფაზე, მოასხით ზეთი და ზომიერ ტემპერატურაზე შეწვით ღუმელში.
ზეთში ოდნავ მოხალეთ დანაყილი ნიგოზი და ქიშმიში, დაუმატეთ პომიდორი და შუშეთ. გახეხეთ და შესქელებამდე შუშეთ.
ლანგარზე გადაიღეთ თევზი და მოასხით საწებელი.
ოქტ 25, 2017
ოქტ 25, 2017
ოქტ 25, 2017
სექ 15, 2017
ოქტ 25, 2017
სექ 15, 2017
ოქტ 14, 2015
ივლ 29, 2015
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...