მომზადების წესი:
განსაკუთრებით გემრიელი გამოდის ფხაწვრილი თევზისაგან.თევზო გარეცხეთ გამოშიგნეთ,
ჩაალაგეთ ქვაბში,დაასხით ცივი წყალი და ნელ ცეცხლზე მიიყვანეთ ადუღებამდე,მოქაფეთ ქაფი,
ჩააჭერით ოხრახუში,ხახვი,კარტოფილი და მოხარშეთ 40-50 წუთი .ხარშვის დასასრულამდე
მიუმატეთ დაფნის ფოთოლი,პილპილი და მარილი.ხარშვის შემდეგ კი ერთი კოვზი კარაქი.
ოქტ 25, 2017
ოქტ 25, 2017
სექ 15, 2017
ივლ 31, 2015
ოქტ 25, 2017
სექ 28, 2017
სექ 28, 2017
სექ 28, 2017
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...