ინგრედიენტები:
1 კილო წვრილი თევზი
1 თავი ხახვი
2 კბილი დანაყილი ნიორი
მდუღარეში ამოვლებული წვრილად დაჭრილი 4 პამინდორი
1 ლიმონის წვენი
ნიორთან ერთად შემწვარი პატარა ნაჭრებად დაჭრილი პური,6-8 კოვზი ზეთი,მწვანილი.
მომზადების წესი:
ხახვი,ნიორი, მწვანილი,დაჭრილი პამინდორი ზეთში მოხრაკეთ,მიუმატეთ ნახევარი ლიტრი
წყალი და წამოადუღეთ.გადმოიღეთ ცეცხლიდან.მიუმატეთ გაწმენდილი და დაჭრილი თევზი
და მოხარშეთ ნელ ცეცხლზე 15 წუთი. მიუმატეთ ლიტრა ნახევარი ცხელი წყალი,ნიორთან
ერთად შემწვარი პურის ნაჭრები,მარილი პილპილი თქვენი გემოვნებით.
სექ 28, 2017
ივლ 06, 2015
ოქტ 25, 2017
ოქტ 25, 2017
ოქტ 25, 2017
სექ 28, 2017
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...