ივლ 29, 2015 კონსერვები, სალათები
მომზადება:
1 კგ ბადრიჯანი დაჭერით სიგრძეზე, ისე,რომ ერთმანეთს დასხცილდეს. მოამზადეთ შესაწვავად.შეწვით
ზეთში. დანაყეთ 80 გრ ნიგოზი, 3 კბილი ნიორი, ქინძი,ნიახური, რეჰანი,ყვითელი ყვავილი, დაუმატეთ
ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, ზეთში მოშუშული 2 ც ხახვი, დაკეპილი ოხრაუხში, 2 ს.კ ძმარი.
ეს ფარში დადეთ, ბადრიჯნის თითოეულ ნაჭერზე და გადაკეცეთ დადეთ ლამბაქზე და მოასხით ზეთი.
მოაყარეთ ბროწეულის მარცვლები
აპრ 01, 2014
მარ 12, 2014
თებ 22, 2014
თებ 14, 2014
ოქტ 16, 2017
ოქტ 16, 2017
სექ 27, 2017
სექ 27, 2017
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...