ივლ 06, 2015 საწებლები
ყველაფერი გავატაროთ ხორცსაკეპში, დავამატოთ მარილი, ძმარი, ასპირინის რამდენიმე აბი და ემალის ჭურჭლით დავდგათ დასადუღებლად რამდენიმე დღე. დადუღების შემდეგ, მიღებული წვნიანი აჯიკა ჩავახათ ქილებში ან ბოთლებში
ივლ 06, 2015
მაი 09, 2014
აპრ 01, 2014
მარ 09, 2014
ოქტ 16, 2017
სექ 19, 2017
დეკ 21, 2015
ივლ 18, 2015
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პამინდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...