ივნ 21, 2016 დესერტი, ნამცხვრები
კარაქი და ფქვილი ასრისეთ ერთმანეთში, დაუმატეთ შაქარი და ხაჭო. მიღებული ცომი შედგით მაცივარში 30 წუთი.
ალუბალს გამოაცალეთ კურკა, დააყარეთ შაქარი და დადგით ცეცხლზე. წყალი არ დაუმატოთ.
ცალკე ჯამში ჩაალბეთ ჟელატინი 50 გ წყალში 15 წუთი. როცა ალუბალი წამოდუღდება, დაუმატეთ დამბალი ჟელატინი. კარგად აურიეთ, რომ გალღვეს ჟელატინი და დადგით გრილ ადგილას.
გამოიღეთ ცომი მაცივრიდან და გაანაწილეთ გამოსაცხობ ფორმაში, შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20 წუთი. გამომცხვარ ბისკვიტზე გადაიტანეთ ალუბალი (ეცადეთ რომ წვენი არ შეაყოლოთ) და შედგით ჩიზქეიქი მაცივარში. როცა ალუბლის წვენი შედგება (ოღონდ არ გამაგრდება ძალიან), მოასხით ჩიზქეიქს და კვლავ შედგით მაცივარში სანამ ბოლომდე არ გამკვრივდება.
ოქტ 14, 2015
მარ 27, 2014
მარ 24, 2014
მარ 24, 2014
ოქტ 05, 2017
ოქტ 02, 2017
თებ 11, 2017
ოქტ 28, 2016
ოქტ 16, 2017
ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...ოქტ 16, 2017
ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...სექ 27, 2017
ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...მაი 31, 2015
ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...მაი 27, 2015
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...აპრ 01, 2014
საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...