კულინარიული რეცეპტები, ქართული და უცხოური სამზარეულო

N

  • შნიცელი “პარიზულად”
  • თევხი ხახვში
  • თევზი პამინდორში”ბერძნულად”
  • თევზი”უხა”
  • თევზის სუპი “ტუნისურად”
  • ძაძიკი ბერძნული სოუსი
  • კუჭმაჭი
  • ღომი
  • მჭადი
  • წითელი პომიდორი ნიგვზით
  • მოხარშული ბადრიჯანი ნიგვზით
  • Home
  • პირველი თავი კერძები
    • კერძები საქონლის ხორცით
    • კერძები ღორის ხორცით
    • კერძები ფრინველის ხორცით
    • სუპები
  • მეორე თავი კერძები
  • სალათები
  • მწნილები საწებლები
    • მწნილები
    • საწებლები
  • დესერტები
    • ტორტები
    • სასმელები
    • მურაბები
  • სამარხვო კერძები
    • სამარხვო სალათები
    • სამარხვო ნამცხვრები
  • დაგვიმეგობრდით
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Pinterest
    • RSS Feed
    • Linked
    • Youtube

ალუბლის ჩიზქეიქი

ივნ 21, 2016 დესერტი, ნამცხვრები


alublis-chiskeiki

ინგრედიენტები:
კარაქი 100 გ
ფქვილი 150 გ
ხაჭო 150 გ
შაქარი 180 გ (150 ბისკვიტისთვის, 30 გ ალუბლისთვის)
ჟელატინი 10 გ
მომზადების წესი:

კარაქი და ფქვილი ასრისეთ ერთმანეთში, დაუმატეთ შაქარი და ხაჭო. მიღებული ცომი შედგით მაცივარში 30 წუთი.

ალუბალს გამოაცალეთ კურკა, დააყარეთ შაქარი და დადგით ცეცხლზე. წყალი არ დაუმატოთ.

ცალკე ჯამში ჩაალბეთ ჟელატინი 50 გ წყალში 15 წუთი. როცა ალუბალი წამოდუღდება, დაუმატეთ დამბალი ჟელატინი. კარგად აურიეთ, რომ გალღვეს ჟელატინი და დადგით გრილ ადგილას.

გამოიღეთ ცომი მაცივრიდან და გაანაწილეთ გამოსაცხობ ფორმაში, შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20 წუთი. გამომცხვარ ბისკვიტზე გადაიტანეთ ალუბალი (ეცადეთ რომ წვენი არ შეაყოლოთ) და შედგით ჩიზქეიქი მაცივარში. როცა ალუბლის წვენი შედგება (ოღონდ არ გამაგრდება ძალიან), მოასხით ჩიზქეიქს და კვლავ შედგით მაცივარში სანამ ბოლომდე არ გამკვრივდება.

კომენტარები

კომენტარი


  • სამარხვო ნამცხვარი
ხაჭოს დესერტი საქონლის ენა
loading...

მსგავსი რეცეპტები
  • ტირამისუ
    ტირამისუ

    ოქტ 14, 2015

  • ფახლავა (სამარხვო)
    ფახლავა...

    მარ 27, 2014

  • სიგარეტები
    სიგარეტები

    მარ 24, 2014

  • სამარხვო ნამცხვარი, ნიგვზიანი რულეტი
    სამარხვო...

    მარ 24, 2014

სხვა ამ კატეგორიიდან
  • ეკლერი
    ეკლერი

    ოქტ 05, 2017

  • მანგოს და ხაჭოს დესერტი კაკლით
    მანგოს და...

    ოქტ 02, 2017

  • მოხარშული ბეზე
    მოხარშული

    თებ 11, 2017

  • შუ
    შუ

    ოქტ 28, 2016


  • სალათები
  • სამარხვო კერძები
  • წითელი პომიდორი ნიგვზით
    წითელი პომიდორი ნიგვზით

    ოქტ 16, 2017

      ინგრედინეტები: 1 კილოგრამი პომიდორი ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 თავი ნიორი 1-2 კბილი...
    სრულად
  • მოხარშული ბადრიჯანი ნიგვზით
    მოხარშული ბადრიჯანი...

    ოქტ 16, 2017

    ინგრედიენტები: ბადრიჯანი ნახევარი კილო ნიგოზი 200 გრამი ხახვი 2-3 ნიორი 1-2 კბილი...
    სრულად
  • დატენილი ვაშლი
    დატენილი ვაშლი

    სექ 27, 2017

      ინგრედიენტე: 1,5 კგ ვაშლი 500 გრამი ხაჭო ნახევარი ჭიქა ქიშმიში 30 გრ კარაქი 8 კვერცხის...
    სრულად
  • ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით
    ბულგარული წიწაკა...

    მაი 31, 2015

        ბულგარული წიწაკა ბოსტნეულით   მასალა: ბულგარული წიწაკა 8ც. ბრინჯი 1 ჭიქა...
    სრულად
  • შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო”
    შემწვარი კარტოფილი სოკოთი...

    მაი 27, 2015

      შემწვარი კარტოფილი სოკოთი “სამარხვო” მასალა: კარტოფილი 500გრ. მოხარშული სოკო...
    სრულად
  • კარტოფილის სალათა
    კარტოფილის სალათა

    აპრ 01, 2014

    საჭირო მასალა: კარტოფილი – 5-6ც. პატარა ქინძი – 1 კონა ოხრახუში – 1 კონა მწვანე...
    სრულად
loading...

კატეგორიები

  • ალკოჰოლიანი სასმელები
  • დესერტი
  • თევზეული
  • კამპოტები
  • კერძები საქონლის ხორცით
  • კერძები სოკოთი
  • კერძები ფრინველის ხორცით
  • კერძები ღორის ხორცით
  • კექსები
  • კონსერვები
  • კონსერვები
  • კოქტეილები
  • მეორე თავი კერძები
  • მურაბები
  • მწნილები
  • მწნილები და საწებლები
  • ნამცხვრები
  • პირველი თავი კერძები
  • პიცა
  • სალათები
  • სამარხვო კერძები
  • სამარხვო კერძები
  • სამარხვო ფხალეული
  • სამარხვო ცომეული
  • სამარხვო-დესერტები
  • სამარხვო-ნამცხვრები
  • სამარხვო-სალათები
  • სამარხვო-ღვეზელები
  • სასმელები
  • საწებლები
  • სუპები
  • სხვადასხვა
  • ტორტები
  • უალკოჰოლო სასმელები
  • ფხალეული
  • ღვეზელები
  • ცომეული
  • ცომეული

ბოლო ნანახი

  • წიწიბურას სუპი
    წიწიბურას სუპი

    თებ 12, 2014 0

    საჭირო მასალა: წიწიბურა 1,5...
  • ყველის სუპი
    ყველის სუპი

    ივლ 04, 2013 0

    მასალა: • 500 გრ ქათმის ფილე; • 400...
  • როგორ მოვამზადოთ ტოლმა
    როგორ მოვამზადოთ...

    ივლ 04, 2013 0

    მათ, ვისაც ტოლმა ძალიან...

არქივი

  • ოქტომბერი 2017
  • სექტემბერი 2017
  • თებერვალი 2017
  • ოქტომბერი 2016
  • ივნისი 2016
  • დეკემბერი 2015
  • ოქტომბერი 2015
  • სექტემბერი 2015
  • ივლისი 2015
  • ივნისი 2015
  • მაისი 2015
  • სექტემბერი 2014
  • აგვისტო 2014
  • მაისი 2014
  • აპრილი 2014
  • მარტი 2014
  • თებერვალი 2014
  • იანვარი 2014
  • ივლისი 2013
  • აპრილი 2013
  • აგვისტო 2012

ტეგების ღრუბელი

აჯაფსანდალი ბადრიჯანი ბოსტნეული ბულგარული დესერტი ზეითუნის ზეთი თევზი ისპანახი კარტოფილი კატლეტი კერძები საქონლის ხორცით კერძები ფრინველის ხორცით კვერცხი კიტრი კომპოტი კონსერვები კოქტეილი ლობიო მაწვნის სუპი მდნარი ყველი მჟაუნა მურაბა მწვანე ლობიო მწნილები ნაღები პამიდორი სალათა სალათები სალათის ფოთლები სამარხვო სამარხვო ნამცხვარი სატაცური საქონლის ხორცი საწებელი სოუსი სუპები ტოლმა ფარში ქათმის ფილე ქამა სოკო ღვინო ყველი ცივი სუპი ცომეული ძროხის ხორცი
იანვარი 2021
ო ხ ო ხ პ შ კ
« ოქტ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ფესტივალი

Copyright 2008 Kulinar.ge
  • რეკლამა კონტაქტი